RockOpera vám zazpívá přímo u pokladny

Vydáno: 10.12.2020 06:24 - Czech Blade

RockOpera Praha přišla se speciální nabídkou. Každému, kdo se dostaví na její pokladnu zakoupit nebo vyzvednout on-line objednaný dárkový poukaz, se dočká krátkého hudebního vystoupení. „Vystupování nám velmi chybí a našim fanouškům také. Chceme si udělat malou radost alespoň touto speciální akcí,“ říká výkonná ředitelka, libretistka a zpěvačka Pavla Forest. Kdo přesně bude lidem u pokladny zpívat přitom nejde předem říct. Záleží totiž, kdo zrovna bude v divadle přítomný. Pavla Forest ovšem ujišťuje, že se skoro nestává, aby se v RockOpeře Praha při otevírací době nenacházel jediný zpěvák.

Divadlo navíc prodlužuje kvůli vládním opatřením platnost dárkových poukazů o celý jeden rok. Lidé, kteří si tedy nyní nějaký zakoupí, ho budou moci využít i v roce 2022. Prodloužení se dočkaly také již koupené a stále neuplatněné poukazy. Více zde.

RockOpera Praha se minulý týden zúčastnila dalšího ročníku Noci divadel, který se konal pouze on-line. V jeho rámci se fanoušci projektu dočkali řady reportáží z různých scén, RockOpera pak nabídla i vlastní stream.

Noc divadel 2020 / RockOpera Praha
Facebook RockOpera Praha


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení