VOTCHI podepsali smlouvu s nahrávací společností z Kanady

Vydáno: 22.08.2023 13:37 - Czech Blade

VOTCHI_epČeská hardrocková formace VOTCHI zahajuje spolupráci s kanadskou nahrávací společností SODEH Records. Pod tímto labelem vydá následující EP s názvem Out Of Love.

Podpisem smlouvy se skupině otevírá zajímavá mezinárodní spolupráce, a to na globální úrovni. Vydavatelství SODEH Records kapele poskytne celosvětovou propagaci kompletní diskografie a otevře tak pomyslné dveře na zahraniční trh. Toto partnerství bude nejenom na poli studiových počinů, ale také živých vystoupení v zahraniční.

„Spolupráce s kanadským labelem je pro nás jednoznačně největší dosavadní úspěch za celou dobu našeho fungování. Už se moc těšíme na vše, co se s novou mezinárodní spoluprací pojí. Vše se včas dozvíte a bude to stát za to!“ říkají sami členové VOTCHI.

VOTCHI vydali 8. února 2023 pilotní singl z připravovaného EP se stejnojmenným názvem „Out Of Love“. Šestice muzikantů působí na české rockové scéně již přes dvacet let. Za tu dobu kapela vydala čtyři studiová alba, získala ocenění v různých soutěžích a zapsala se do povědomí mnoha rockových fanoušků třeba předskakováním na koncertech WHITESNAKE, DEEP PURPLE, NAZARETH či URIAH HEEP. Kapela přizvala ke spolupráci na singlu producenta a kreativce Michala Skořepu (STROY, Pan Lynx), který kapele vytvořil i originální lyric video s jeho charakteristickým rukopisem.

VOTCHI - Out Of Love
Facebook VOTCHI


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení