SALAMANDRA natočila na Masters Of Rock klip Set The Fire

Vydáno: 02.09.2023 09:32 - Czech Blade

SALAMANDRA na letošním ročníku festivalu Masters of Rock zazářila, když si připsala nezapomenutelný koncert na hlavním pódiu. Tato význačná událost zároveň přivádí k životu nový hudební klip.

Videoklip je ke skladbě z nejnovějšího alba "Opus Bohemica", které nejen vyšlo na CD, ale také na vinylových deskách, což nelze přehlédnout ani v tomto poutavém videoklipu. “Opus Bohemica" představuje SALAMANDRU v novém světle, neboť kapela z Ostravy prošla výrazným omlazením.

Videoklip však není jediným překvapením od kapely. Tento rok oslaví SALAMANDRA své čtvrtstoletí existence. Velký koncert k tomuto významnému jubileu se naplánuje na 28. října 2023 v rodné Ostravě. Současně s tím kapela slavnostně otevře dveře nově zrekonstruovaného klubu Barrák na jeho novém místě. Na akci nebudou chybět ani bývalí členové kapely, hosté a gratulanti.

SALAMANDRA, kapela známá svými konceptuálními díly, vznikla v roce 1998 a po celou historii ji vedl zakládající člen a kytarista Pavel Slíva. Kapela má za sebou sedm studiových alb a pravidelně se objevuje na nejvýznamnějších domácích festivalech věnovaných žánrům hard & heavy (Masters of Rock, Metalfest, Basinfirefest a další). Kromě toho má za sebou i účinkování jako předkapela před největšími světovými jmény, například IRON MAIDEN. Navzdory své srozumitelné a chytlavé melodice se SALAMANDRA neztrácí v jednoduchosti. Po téměř čtvrt století stále udržuje mimořádně vysokou úroveň své tvorby, což dokazuje album "Opus Bohemica".

SALAMANDRA - Set The Fire
Facebook SALAMANDRA


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení