TŘI SESTRY & HORKÝŽE SLÍŽE již popáté vyrazili na společné tour

Vydáno: 04.11.2023 08:52 - Czech Blade

Po veleúspěšných tour z předchozích let se již po páté v řadě potkají soubory TŘI SESTRY a HORKÝŽE SLÍŽE na stejném podiu v rámci Bratia a sestry tour 2023.
Od rozdělení Československa uběhlo již drahně let, přesto oba soubory přinášejí důkaz o nerozbornosti jednoty a přátelství obou slovanských národů. Během čtyřhodinové smršti vás obě kapely jistě přesvědčí, že bigbeat je bez hranic! Třináct vybraných měst v České republice bude mít to nezměrné štěstí, že je navštíví tato velká internacionální show.

Česká hudební stálice TŘI SESTRY, která dokázala propojit punk rockové rytmy s humorem a věhlasnými texty ze života samotných interpretů, vám zahraje všechny léty prověřené hity jako Kovárna, Mexiko, Zelená, Život je takovej, ale i písně z posledních alb, například Já jsem Aleš.

HORKÝŽE SLÍŽE – Legendární slovenská rocková skupina HORKÝŽE SLÍŽE syrovou energií a charizmatem okouzlila stovky tisíc fanoušků. Písničky jako „Silný refrén“, „Mám v pi.i na lehátku‘‘, a „Malá Žužu“ jsou jen několika příklady toho, čím vás ohromí.

Playlisty obou kapel jsou vyladěné do poslední noty. Chybět nebudou ani různá překvapení, jakož i již proslulé prolnutí a následné rozdělení obou uměleckých těles, která tak metaforicky vyjádří společnou česko-slovenskou dějinnou epochu.

TŘI SESTRY + HS_plakát

Facebook TŘI SESTRY
Facebook HORKÝŽE SLÍŽE


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení