TEMPUS uniká do světa fantazie

Vydáno: 23.01.2024 08:27 - Czech Blade

TEMPUS_bandBrněnská skupina TEMPUS hrající world music s rockovými prvky, inspirovanou středověkými melodiemi, v čele s charismatickou zpěvačkou Lindou Ravenna vydala album "Bludička". Vydání alba podpořila také výpravným videoklipem k písni "Nesplněná touha".
Album, které vznikalo zhruba dva roky, přináší deset nových skladeb. Autoři Linda Ravenna a David Zima pracovali jak s autorskými nápady, tak se středověkými tradicionály. Album se vyznačuje bohatým a netradičním obsazením hudebních nástrojů a čerpá inspiraci z různých hudebních vlivů. Jednotlivé písně mají poměrně velké žánrové rozpětí.

TEMPUS si pozvali do studia zajímavé hosty, například skvělého bubeníka Stanislava Plisku z MOTORBANDU, perkusistu Pavla Plcha z uskupení Tomáš Kočko & Orchestr nebo flétnistku Hanku Osifovou z kapely WOLFARIAN. Texty byly vytvořeny ve spolupráci se spisovatelkou a textařkou Kristýnou Dostálovou. O finální zvuk a produkci se postaral mistr ve svém oboru Broněk Šmid. Grafik a ilustrátor Jiří Dvorský dal Bludičce vizuální tvář. Navrhnul a nakreslil originální ilustrace a nafotil nové promo fotky kapely.

TEMPUS - Nesplněná touha
Facebook TEMPUS


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení