Ženy B-Side Bandu natočily videoklip k písni Polštáře

Vydáno: 12.03.2024 14:35 - Czech Blade

Brněnský B-SIDE BAND završil své snažení a s novým čistě autorským albem "Tam a zpět" se staví na vlastní nohy. Rychlé předvánoční vyprodání speciální „podpultové“ edice desky i trojice koncertů na domovské scéně Metro Music Baru v Brně, na něž vstupenky vymizely tak rychle, že musela kapela přidat čtvrté vystoupení. Na Mezinárodní den žen big band představil videoklip k písni "Polštáře". Ten oproti pětici předchozích vznikl poněkud netradičně.

Obrazové ztvárnění klipu "Polštáře" si vzaly na starosti „ženy B-SIDE BANDU“ a na pomoc si s sebou vzaly svoje děti, které v písni rovněž zpívají. Režisérka Hana Mikolášková, která je manželkou saxofonisty a aranžéra B-Side Bandu Petra Kovaříka, prozradila. „Chtěla jsem klipem poděkovat za naše děti / našim dětem, které jsou pro nás i pro jejich táty z B-Side Bandu nevyčerpatelným zdrojem inspirace a hravosti a energie a chuti užívat si život od prvního okamžiku, kdy člověk otevře ráno oči. Jsem moc vděčná, že jsme takovou věc mohli natočit a musím říct, že bez skvělého týmu manželek B-Side Bandu by to nešlo. Už delší dobu vím, že jsou to všechno parádní ženské, které svým mužům fandí a podporují je, a zároveň jsou samy nesmírně kreativní a schopné a hlavně - ve správný okamžik pro správnou věc umí být totálně nadšené a akční. Bez jejich spolupráce by se tenhle klip nikdy nepodařilo natočit. Snad se bude těm našim tátům líbit,“ usmívá se nad klipem, jenž vznikal tak trochu v utajení.

„Ta kapela by za poslední rok, kdy jsme to album natáčeli, měla dostat titul kapela roku. Strávili jsme sedm měsíců ve studiu a to už bylo na nože. Manželky a naše děti si s námi užily,“ uznává bandleader a producent Josef Buchta. V roli rodičů, kteří se ocitají v centru zájmu narůstajícího počtu „malých krakenů“ a jednoho rapujícího plyšového psa, se představí Petra Hřebíčková a Jaromír Nosek. Těm se, společně s bandou dětí členů B-Side bandu, podařilo vytvořit pohodovou, prosluněnou atmosféru víkendového rána, kdy se nic nemusí a rodiny mohou být doopravdy jen spolu. Svým způsobem je tak videoklip Polštáře tečkou za náročným obdobím.

B-SIDE BAND - Polštáře

Facebook B-SIDE BAND

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení