VANESSA a ŘEZNÍK začátkem února na jednom pódiu!

Vydáno: 17.01.2015 00:00 - Michal Čížek

O excentrické VANESSE, legendě české EBM muziky, toho bylo v poslední době napsáno mnoho. Může za to ostatně i velmi výrazná postava Samira Hausera aka Bruna Ferrariho, který na sebe poslední dobou strhává pozornost v podobě samozvaného kokainového guru a satirického zastánce islámu.

Původně mělo turné skýtat šestici obřích vystoupení, ale z důvodů špatného prodeje lístků v mimopražských oblastech se uskuteční jedna obří štace. Kromě legendárního britského kytaristy Johny Fryera, jako novodobého člena si VANESSA přichystala ještě další speciální hosty v podobě Řezníka a kapely SODOMA GOMORA. Obscénnosti a texty plné vulgarit a nenávisti zaručeny. Bude to show, při které se může stát cokoliv! Přesvědčit se můžete 1. února v pražském Foru Karlín.

Bruno Ferrari: „Turné VANESSA se ruší, zmrdi, protože ste si nekoupili dost lístků v předprodeji. Jedinej koncert, kterej proběhne je 1. února ve Foru Karlín. Ještě uvážíme, jestli vrátíme prachy za lístky těm, kdo si je koupili v předprodeji (jsme totiž vážně nasraný). Jinak na ty lístky vás pustěj i do Prahy, tak koukejte dorazit (u mě spát ale nikdo nebude). Dík za pozornost.“

Ve Foru Karlín představí VANESSA i své nové EP a aby toho nebylo málo, konečně se prodral na svět dokument „Fanatici“ o těch nejujetějších fanoušcích VANESSY.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení