Turné Kristíny u konce, zpěvačka se chystá do Lucerny

Vydáno: 22.11.2015 12:05 - Petr Adámek

Slovenská zpěvačka Kristína vyrazila na konci října na turné po České i Slovenské republice. Vyvrcholením české části šňůry bude koncert v pražské Lucerně 30.listopadu.
Pro své fanoušky chystá 90minutový program plný jejích největších hitů i nejnovějších písniček. Zazní "Horehronie", "Pri oltári", "Stonka", "V sieti ťa mám", "Jablčko", poslední rádiohit "Navždy" nebo také nejnovější singl "Ta ne", ke kterému nedávno zpěvačka představila videoklip se známým slovenským hercem Michalem Hudákem. Kristína vystoupí s vlastní kapelou.
"Horehronie Tour je pro mě speciální, je to vlastně předvánoční čas, a tak jsme všichni takoví příjemně uvolnění. Cítím vůči mým fanouškům ale také příjemný závazek, a tak se na všechny zastávky pilně chystám, diváci se mohou těšit na hudebně i tanečně skvělý večer!" dodává s úsměvem Kristína.

Do povědomí posluchačů se Kristína poprvé dostala skladbou Horehronie z roku 2010. Nedávno si zahrála v úspešné české komedii Život je život spolu s Ondřejem Vetchým a Simonou Stašovou, ke které nazpívala zároveň titulní píseň s názvem "Number One". V prosinci 2014 vyšlo její čtvrté album s názvem Tie Naj, na kterém jsou její největší hity plus dosud nevydané novinky.

Kristína & Robo Grigorov - Na vysokej skale



 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení