První singl Ocean z chystané desky Skyline je venku

Vydáno: 24.11.2015 09:05 - Petr Adámek

Skyline jsou zavření ve studiu a finišují materiál na nové album. To by mělo vyjít v první polovině příštího roku. Pilotní singl "Ocean" má za sebou svou premiéru.
Nový singl posouvá Skyline zase o něco jiným směrem, kapela neustále organicky absorbuje vlivy současné elektronické tvorby ve světě a na singlu se to pochopitelně odráží. Jeden ze zakládajících členů Skyline Radek Bureš k singlu říká: "Ocean je jedna z nejnovějších věcí na chystanou desku, vznikla teprve letos v létě v rámci naší společné session u Hiffiho v jeho domácím studiu. Je to pozitivní song o naději a to nám pro první singl přišlo jako správná volba. Jinak jsme po dlouhé době použili zase dechy, živou trubku nahrál trumpetista Kryštof Verner."

Již brzy získá Ocean taky svou vizuální podobu, o kterou se postará režisér Tomáš Bláha (Pipes and Pints, Separ, Ben Cristovao).

Fanoušci mohou doufat, že některé z nových písní včetně aktuálního singlu uslyší už během prosincových koncertů v Pardubicích, Jihlavě a Praze. Tradiční pražský předvánoční koncert proběhne 16. prosince v klubu Roxy, o afterparty po koncertu se postará dvojice Hiffi a Jacob, projekt WLW8 a QOTA djanes.

Skyline - Ocean



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení