Na křtu THE FELLAS zpívala i MARKÉTA IRGLOVÁ

Vydáno: 20.10.2016 23:58 - Jaroslav Špulák

Ve čtvrtek 20. října večer křtila v pražském Paláci Akropolis své druhé album Scarecrow karlovarsko-pražská skupina THE FELLAS. Mnozí fanoušci si na ni vzpomínají jako na Goodfellas, ovšem před třemi lety svůj název změnila. Předtím, v roce 2012, obdržela od Akademie populární hudby ocenění pro objev roku na výročních hudebních Cenách Anděl.
Album vyšlo před několika týdny a kapela na něm posunula své vnímání termínu akustický rock’n’roll. Zpívá na něm anglicky, skladby mají svěží náboj a The Fellas jsou na kolekci v evidentně dobré formě i pohodě.
The Fellas livePři čtvrtečním koncertu se Palác Akropolis obstojně zaplnil a formace přišedším přehrávala nejenom písničky z novinky, ale také skladby starší. Během večera si na pódium zvala hosty, ať už to byl Honza Horáček, který v sestavě v minulosti bubnoval, anebo zpěvačky Markéta Irglová a Tonya Graves, které hostují na nové desce. Česká držitelka Oscara Irglová s kapelou zazpívala dvě písničky, přičemž na pódiu působila nenápadně a skromně, přesně tak, jak ji fanoušci znají z jejích koncertů a vlastně i písniček. THE FELLAS na závěr koncertu přidávali a došlo samozřejmě i na křest desky. 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení