JELEN zahájil turné ve velkém stylu

Vydáno: 28.10.2016 00:06 - Jan Herold

V českobudějovickém kulturním domě Vltava odstartovala v pátek večer kapela JELEN své aktuální turné. Je k albu Vlčí srdce, které vyšlo před několika dny. Na koncert dorazilo osm set diváků.
JELEN tentokrát velmi dobře těžil z toho, že má na kontě již dvě alba. Dramaturgie koncertu byla vyvážená, tedy příznivě nakloněná písničkám z obou počinů, kapela je střídala a během koncertu se mnohokrát mohla přesvědčit o tom, že diváci, kteří do sálu dorazili, znají velmi dobře jak texty těch starších, na koncertech a v médiích již mnohokrát zahraných, tak těch aktuálních. Pravda, v minulosti je JELEN pomalu servíroval i naživo, nyní ale mají jasné aranže.
Koncert měl skvělou atmosféru, kapela se představila s chutí a ve velkém stylu a hodina a tři čtvrtě uběhla velmi plynule, bez zásadních dramaturgických přehmatů či omylů.  
Velice příjemně navíc diváky naladil předskakující David Stypka s kapelou Bandjeez. Přestože jsou jeho písně, a především texty, potemnělé, vtáhl diváky do svého poněkud složitého uměleckého světa a dokázal je svým výkonem přesvědčit, že stojí zato mu věnovat pozornost.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení