PAVEL CALLTA napsal písničku ke knize (+ videoklip)

Vydáno: 30.01.2017 11:51 - Petr Adámek

Písničkář PAVEL CALLTA má novu píseň a videoklip Čáry života. Inspirací pro jejich vznik mu byla stejnojmenná kniha Veroniky Rothové. CALLTA se tak stal pravděpodobně prvním hudebním interpretem v České republice, který složil píseň ke knize.
Román Čáry života od autorky bestsellerové série Divergence Veroniky Rothové vydalo nakladatelství CooBoo. Na knihu čekali fanoušci žánru Young Adults po celém světě, Čáry života vyšly ve 33 zemích v jeden den – 17. ledna 2017. Autorka v nich čtenáře zavede do nebezpečného dystopického světa. Tak sugestivního, že si vysloužil svou vlastní v píseň.
PAVLA CALLTU nakladatelství CooBoo oslovilo s vizí složit písničku ke knize. V knižní i hudební branži ojedinělý počin písničkáře zaujal stejně jako kniha a na výsledek se můžete podívat v historicky prvním českém knižním hudebním videoklipu. "Připadalo mi to jako výzva, navíc mam rad sérii knih Divergence od stejné autorky. Natáčení klipu bylo dost zimní, ale se skvělým týmem a v příjemné atmosféře. S výsledkem jsem spokojený," říká muzikant.
Pavel Callta - Čáry života





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení