Ostrava v plamenech bude dvoudenní

Vydáno: 01.11.2017 16:50 - Jan Herold

uV pořadí 5. ročník rockového festivalu Ostrava v plamenech proběhne jako obvykle v prvním srpnovém víkendu, v pátek 3. a sobotu 4. srpna 2018. Poprvé tedy bude dvoudenní.
Pořadatelé k tomu sdělili: „Myšlenkou na dvoudenní festival jsme se intenzivně zabývali poslední dva roky a jedinou překážkou byla nemožnost zajistit pro vás kvalitní kemp v areálu festivalu. Tuto překážku se nám konečně podařilo překonat. Máme pro vás připraven kemp, který se bude nacházet zhruba 5 min. chůze od festivalového areálu v rámci Dolní oblasti Vítkovice. Kemp bude dost blízko na to, abyste k němu došli pohodlně pěšky a zároveň dostatečně daleko na to, abyste si v případě potřeby mohli od hlasité muziky pořádně odpočinout.“
Kemp bude vybaven veškerým sociálním zařízením, tedy WC, sprchami a podobně.
Součástí kempu bude i velké parkoviště. Za stanové místo v kempu se bude platit 200 Kč, za osobu 150 Kč a za hlídané parkoviště 200 Kč na celý festival.
První vlna dvoudenních vstupenek šla do prodeje 1. listopadu za zaváděcí cenu 890 Kč. Za tuto cenu fanoušci uvidí třináct špičkových kapel z celého světa.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení