JOHN WOLFHOOKER o temné stránce v klipu Monalisa

Vydáno: 23.04.2018 12:45 - Jaroslav Špulák

Nová písnička s videoklipem kapely JOHN WOLFHOOKER odhaluje temnější stránku této jinak veselé česko-slovenské čtveřice. O atmosférický klip se postaral Riko Čecho.
„Hlavní lokací natáčení klipu, který jsme realizovali tři dny, se stal tři sta let starý dům na hřbitově. V něm jsme točili za doprovodu stroboskopů, nečekaných výpadků elektřiny a prapodivných zvuků z podkroví. Místo mělo velmi silnou atmosféru,“ říká zpěvák kapely Martin Čupka.
„První demo písně vzniklo v noci, skladbu jsme potom dokončili a nahráli ve studiu, které se nachází v sto padesát let starém mlýně, taktéž v noci. Režisér Riko klip nakonec editoval výhradně v noci a věřím, že výsledek tohoto neplánovaného experimentu má velmi specifický, temný nádech,“ dodává bubeník Adrian, autor skladby.
Text, jenž napsal Martin Čupka, se zabývá osobními tématy a emočními traumaty, které v sobě mnozí z nás nosí a tiše se s nimi vypořádávají bez toho, aby dali lidem ve svém okolí najevo, že se za jejich úsměvy ukrývají vnitřní boje.

John Wolfhooker - Mona Lisa




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení