KRABATHOR opráší první demosnímky

Vydáno: 27.02.2021 13:55 - Jan Moravec

KRABATHOR_cd19.3.2021 vyjde nové album KRABATHOR. Nejedná přímo o další regulérní řadové album, novinka "Demonizer/Mortal Memories II" je jakýmsi nultým albem a její obsah tvoří nově natočené skladby z prvních tří demosnímků z roku 1988 ("Dech smrti", "Totální destrukce" a "Brutální smrt"), které se na debutové album z roku 1992 nedostaly. Na natáčení sedmnácti skladeb v celkové délce více než jedné hodiny přispělo i několik bývalých členů KRABAT(H)OR, konkrétně Necron, Bája, Hire, Martin M., Kopec i tehdejší zvukař Romek a řada hostů – Kolins (DEBUSTROL), Big Boss (ROOT) a Vlasta Henych (HENYCH666, ex-TÖRR), dále Vlasa (HYPNOS, SDOS), Igor Hubík (ROOT, SOLFERNUS) a Martin Štědroň.

Natáčelo se a mixovalo s Pavlem Hlavicou v bzeneckém Shaarku a několika dalších studiích, například Christopher svoje party nahrával ve Vancouveru v USA, kde již dlouhou dobu žije. Stylové titulní kresby jsou dílem bývalého basáka KRABATOR Jirky „Necrona“ Nováka, kompletní grafika v „retro“ stylu je od Igora „Satarotha“ Botka a dvě textová videa od Marka „Frodyse“ Pytlika (AWRIZIS, POSTCARDS FROM ARKHAM).

O vydání se postarají tři vydavatelství. Luxusní digipacková CD edice, která bude obsahovat kromě CD "Demonizer" i dva bonusové disky se všemi remasterovanými demy z roku 1988 a DVD, kde kromě dvou archivních koncertů z roku 1988  a 1989 najdete i dvě nová textová videa, vyjde u Mystic production v pátek 19.3.2021. Samozřejmostí budou i vinylové verze, 2LP „Demonizer“ vyjde u Monster Nation a 3LP se všemy demy z roku 1988 pak u Nasphyr Records, obojí v pátek 16.4.2021.

KRABATHOR “POSMRTNÁ VINA”

Facebook KRABATHOR

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení