My si hudbu sebrat nedáme, říká ELECTRIC LADY

Vydáno: 28.03.2021 09:27 - Czech Blade

„My si hudbu sebrat nedáme“, říká Tereza Rays, známá jako Electric Lady. Tato možná trochu výstřední, ale zcela nezlomná skladatelka, kytaristka a zpěvačka celý život bojuje za svoji životní lásku, kterou je hudba. A má již také za sebou patnáctiletou kariéru, vystřídala několik hudebních těles, účinkovala v zahraničí (Německo, USA a nebo Rusko). O tom, že to Electric Lady myslí vážně svědčí i její poslední hudební počin s názvem "Trilogy2020". Jedná se o hudebně filmové zracování, sestavené ze tří samostatných částí, které na sebe navazují a vypráví velmi silný příběh.

„Dělám hudbu, protože ji miluji, hudbou mohu sdělit svoje myšlenky, protože bez hudby si neumím život představit“ říká Tereza Rays. „Trilogy2020 je moje největší dílo, které obsahuje všechny moje obavy z naší budoucnosti i velký kus mého osobního života.“ 

Electric Lady - Rebelia 1/3 - TRILOGY 2020
Název "Trilogy 2020" napovídá, že celá trilogie měla být zveřejněna v loňském roce. Napsána byla už v roce 2018, ale události, které v roce 2020 přišly, velmi drsně zasáhly do celého plánu. Trilogie měla být předvedena v kině se vší parádou a po jejím vydání měly následovat koncerty s velkolepou show, které Electric Lady měla naplánované společně s Pepou Vojtkem, zpěvákem skupiny KABÁT, který se rovněž účastnil natáčení "Trilogy2020".

„Vložila jsem do tohoto projektu dva roky svého života, spolupracovalo na něm obrovské množství lidí i ze zahraničí a najednou nám zakázali tiskovky, zakázali předvedení v kině a zakázali nám i koncerty. Byla jsem zoufalá, protože celý plán se úplně zhroutil“.

Electric Lady - Politica 2/3 - TRILOGY 2020
Agentura NEMOROS i přes zoufalou situaci rozhodla o vydání díla, a tak je tato hudební trilogie ke shlédnutí na Youtube kanále Electric Lady. Nový hudební styl Electric Lady zapracovaný do velmi silného děje a perfektní filmové zpracování vystřelily tento hudební projekt mezi neúspěšnější díla, jaká kdy Electric Lady vydala. A je zcela pochopitelné, proč "Trilogy2020" vychází již nyní. Příběhy v ní obsažené jsou natolik silné, jakoby právě do této doby patřily. Skoro se zdá, jakoby Electric Lady v roce 2020 předpověděla budoucnost.

Electric Lady - Influenza 3/3 - TRILOGY 2020
Facebook ELECTRIC LADY


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení