Dcera Jiřího Schelingera připomíná otcova výročí

Vydáno: 14.04.2021 06:35 - Czech Blade

Legendární zpěvák Jiří Schelinger by letos oslavil sedmdesát let. U příležitosti dvou zásadních výročí, sedmdesáti let od narození a čtyřiceti let od tragické smrti, připravila zpěvákova dcera Andrea Schelingerová řadu aktivit, které mají rockerova výročí důstojně připomenout.

Společně s mediální agenturou Krejchee Production vznikl projekt Jiří Schelinger 70, který vzbudil zájem tisícovek fanoušků a řady celostátních médií. V rámci projektu vznikla facebooková skupina, kde se několik tisícovek zpěvákových příznivců dělí o své vzpomínky, zážitky, fotografie či raritní materiály. Současně vznikl internetový obchod s převážně limitovanými edicemi výročních předmětů: trička, přívěsky, Zippo zapalovače, samolepky atp. Vše naleznete na www.jirischelinger.cz.

SCHELINGER_merch

Mediálním partnerem akce je Radio Beat, kde bude Andrea Schelingerová hostem v pořadu Rocková zpovědnice v úterý 13. dubna 2021. V rámci projektu je pro fanoušky připravena řada dalších překvapení a pokud covid situace dovolí, tak i výroční koncerty, výstavy, besedy a další. V plánu je také spuštění oficiálního webu s rozsáhlým mediálním archivem, raritami a dalšími materiály od fanoušků nebo vydání publikace s dosud neviděnými fotografiemi.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení