RockOpera Praha zahraje online celého hororového Vymítače

Vydáno: 07.05.2021 10:43 - Czech Blade

RockOpera Praha si po úspěšném živém vysílání "Anny Kareniny" sice dala od streamů na chvíli pauzu, ovšem vrátí se k nim už 22. května. Na toto datum připravila přímý přenos koncertní verze hororového "Vymítače". Ani tentokrát nebudou chybět hosté. Na jevišti se objeví Kamil Střihavka, Jan Tláskal, Pavla Forest, Žántí a další.
„Minulý přímý přenos, při němž jsme odehráli koncertní verzi celé rockové opery Anna Karenina, měl obrovský úspěch,“ říká výkonná ředitelka, libretistka a zpěvačka Pavla Forest. „Proto na něj chceme navázat dalším programem, v němž zazní celá opera. Tentokrát jsme vybrali jeden z našich nejúspěšnějších titulů, a to Vymítače,“ dodává Forest.

Stejně jako při předešlých streamech, při nichž se divadlu podařilo vybrat dohromady zhruba 90 tisíc korun, mohou i nyní fanoušci RockOperu Praha podpořit zasláním dobrovolného vstupného, a to na účet 218895425/0600. „Děkujeme našim příznivcům za obrovskou podporu a těšíme se, že se potkáme alespoň na dálku při nadcházejícím přímém přenosu,“ říká Pavla Forest.

RockOpera Praha se tentokrát rozhodla ke streamu využít YouTube. Zájemci se již nyní mohou připojit mezi čekající, aby jim neutekl začátek přenosu.

Divadlo věnovalo konec března a celý duben živým streamům, které vysílalo přes facebook přímo ze svého jeviště.

Facebook RockOpera

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení