SOUL MASSACRE představují obal chystaného alba

Vydáno: 14.07.2021 06:21 - Czech Blade

 20.srpna vydá deathmetalová parta SOUL MASSACRE z Havířova své druhé album „Despair Of Human Being“. Kapela aktuálně představuje obal desky, který je dílem zahraničního umělce vystupujícího pod pseudonymem Rudi Gorgingsuicide. Jeho práce je známa především fanouškům brutal death metalu, maloval obaly například CEREBRAL EXTINCTION, DEVANGELIC, KATAPLEXIA nebo tuzemským FLESHLESS a FEEBLE MINDED.

SOUL MASSACRE_cdS nápadem nechat udělat obal alba v cizině přišel bubeník SOUL MASSACRE Kuba. Je to velký fanoušek artworků a hodně řeší i vizuální část desky a tvrdí, že první, co každý uvidí ještě dřív, než si desku pustí, je její obal. "Rudiho jsem našel díky skvělému obalu, který udělal pro FLESHLESS. V neposlední řadě jsme si ho vybrali i kvůli tomu, že měl nejlepší podmínky ze všech, které jsme oslovili. Nakonec jsme se všichni v kapele shodli na tom, že jeho práce je pro nás tou pravou. Jeho ztvárnění myšlenek jiných kapel nám dalo představu, jak asi bude vypadat náš artwork – a nakonec vypadá ještě lépe, než jsme si to představovali. Takže Rudi byl prostě nakonec super skvělá volba a my jsme za ni rádi, protože to, co zahraniční umělci dokážou, to tady moc nemá konkurenci, bohužel. Domluva a jeho podmínky byly naprosto super, vyšel nám ve všem vstříc a rychlost jeho práce na obale byla fantastická. Nezbývá než doporučit,”  neskrývá Kuba své nadšení. 

O obsahu artworku probíhala dlouhá jednání. Kytarista Vladimír vysvětluje: “Dlouho jsme se nemohli rozhodnout, bylo to náročné. Tak jsme se sešli u mě doma, poslouchali muziku, pili pivka a na papír si kreslili náčrtky. Bylo to zábavné a živé. Nakonec vyhrála varianta na motiv skladby “Mother Nature Filthy Creature“. Text je v podstatě o tom, jak lidstvo ničí matku přírodu.”

Facebook SOUL MASSACRE


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení