ALIA TEMPORA vydává exotický klip z Mexika

Vydáno: 24.07.2021 07:53 - Czech Blade

Melodic-metalová kapela ALIA TEMPORA připravila pro své fanoušky řádně osvěžující letní video ke skladbě „Por Siempre“. Nádherné scenérie v něm doplňuje duet zpěvačky Markéty Morávkové s Mariem del Rio Escobedem.

Skladbu ALIA TEMPORA prezentuje ve španělské verzi nejen díky geografickému kontextu, ale také pro dokreslení mexických krás – starobylých staveb a hlubokého moře. “Po dlouhém a úzkostném období minulého roku se svět pomalu otevírá a my cítíme naději, kterou chceme fanouškům předat spolu s připomínkou toho, jaké to bylo dřív. Proto jsme naše singly ‘Asking‘ a ‚Por Siempre‘ oživili a doplnili o pozitivní a svěží letní nádech,“ uvádí sama kapela, která v Mexiku absolvovala v minulosti nejeden koncert.

„Videoklip k singlu ‚Por Siempre‘ jsme natáčeli během našeho turné v Mexiku v pyramidovém komplexu Teotihuacan a na diamantové pláži v Acapulcu spolu s naším dlouholetým přítelem Mariem del Riem Escobedem, který je zároveń autorem španělského překladu textu ‘Por Siempre‘ a naším hostujícím členem na cestách,“ dodává zpěvačka Markéta Morávková.

Příběh písně vypráví o milostné dvojici, kterou spaluje vášeň, žárlivost, ale také pýcha. Vše směřuje k tragickému konci, který se ovšem nekoná, protože dvojici naplní dva podstatní, neviditelní andělé – čas a trpělivost. Odměnou jim je nalezená harmonie, vnitřní mír a zářná budoucnost.

Mario del Rio Escobedo je známý mexický metalový umělec, který kromě zpěvu hraje také na kytaru a působí jako lektor na Fermata Music Academy.

ALIA TEMPORA - Por Siempre
Facebook ALIA TEMPORA


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení