THE HEATHROW povstávají

Vydáno: 17.09.2021 11:09 - Jan Moravec

THE HEATHROW natočil videoklip k singlu „Všichni povstanem“. Kořeny skladby sahají do roku 2018, kdy vznikla její melodie a myšlenka. V sestavě, ve které THE HEATHROW hráli tuto skladbu od roku 2018 do roku 2020, zněla dost odlišně. V srpnu 2020 se kapela setkala se svým budoucím zpěvákem Radkem. Radka napadla zpěvová linka na oživení refrénu, následně se THE HEATHROW sešli s Radkem na zkoušce a asi týden na to se dali dohromady.

Námětem písně je o přátelství. THE HEATHROW k tématu skladby dodávají: „Kdysi jsme se v kapele hrozně hádali a vypadalo to, že se možná už ani nikdy nesejdeme. Ale my jsme to zlaté rouno nakonec našli a bylo líp. Člověk si následně po takových hádkách uvědomí, že mu to něco vzalo, ale i něco dalo. Že je vlastně po tom všem silnější a ví, že není nikdy sám. Má kolem sebe spoustu přátel...“

Kapela THE HEATHROW vznikla v roce 2017 v Benešově u Prahy a následující rok začala koncertovat. Žánr se pohybuje na hranici rocku a metalu. V současné době hrají THE HEATHROW ve složení  Radek Chmel – zpěv, Jan Vyskočil  - bicí, František Škoula – kytara, zpěv, Lukáš Vondrák – kytara, Aleš Valenta – baskytara.

The Heathrow - Všichni povstanem

Facebook THE HEATHROW


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení