Přerovští KOWALL COMPANY představují album Návod na soužití

Vydáno: 06.10.2021 10:39 - Czech Blade

Po dvou vydaných deskách a dvou singlech přichází přerovská kapela KOWALL COMPANY s třetím řadovým albem !Návod na soužití", které vyšlo 1.10.2021.
KOWALL COMPANY_cdPop-rocková kapela KOWALL COMPANY na hudební scéně působí aktivně již od roku 2011, zakládajícími členy jsou Filip Kovařík a Petra Skácelíková, později se ke kapele přidali Martin Žák a Radim Bittner. Posledním úspěchem kapely je výhra v talentové soutěži Objev roku rádia Haná 2019.

Album “ Návod na soužití “ vznikalo téměř 2 roky v nahrávacím studiu TAmusica v Zábřeze na Moravě, i když myšlenka se zrodila ihned po vydání singlu “Snad” v roce 2019.

“Vždy jsme toužili po dlouhohrajícím CD, u kterého budou jednotlivé písničky koncepčně navazovat a bude vyprávět propojené příběhy. Návod na soužití je zrcadlením všech vztahů, které kolem sebe vnímáme. Jak našich, tak nejbližšího okolí. Je to CD o lásce, o bezmoci, o touze i ztracení. Je však plné naděje a odpovědí. Odpovědí na otázky, které jsou pro nás nejdůležitější a proto doufám, že si v něm snad každý najde to své“, popisuje počin frontman, zpěvák a kytarista kapely Filip Kovařík.

KOWALL COMPANY - Nezapomeň
Facebook KOWALL COMPANY


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení