DONOR vydávají album Devět křížů

Vydáno: 21.04.2022 10:43 - Jan Moravec

DONOR_cdZačátkem roku představila valašská formace DONOR videoklip k titulní písni nového alba "Devět křížů", ve které vzpomíná na události, jež se dle legendy odehrály v 16. století u obce Lesní Hluboké. Nyní světlo světa spatřilo i kompletní album. Jde o druhou plnohodnotnou desku kapely, která zahrnuje deset skladeb a s celkovou stopáží přes čtyřicet šest minut nabízí posluchačům jak rychlé pecky, tak i pomalejší kompozice.

"Letos slavíme deset let existence a nová deska je bezpochyby to nejlepší, co jsme za celou tu dobu nabídli," říká baskytarista a manažer Mira Šipula.

O nahrání alba se ve svém studiu zasloužil kytarista a hlavní skladatel skupiny Michal Banovský, taktovky u masteringu se chopil Roland Grapow. Album zdobí povedený cover art a booklet z dílny finského Darkgrove design. Oficiální vydání alba je 23. dubna, od tohoto data bude album k dostání v prodeji na eshopu na www.skupinadonor.cz, všech koncertech a také bude dostupné elektronicky na platformách Spotify, Apple Music a YouTube.

DONOR - Devět křížů

Facebook DONOR

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení