Symfonic folk metalová ROSA NOCTURNA se rozhodla zkusit štěstí i u zahraničních posluchačů

Vydáno: 13.06.2022 06:18 - Czech Blade

Brněnská kapela ROSA NOCTURNA dosud vydala čtyři alba, všechny v rodném jazyce. Naposledy v listopadu 2020 vyšlo album "Andělé a bestie". Už na tomto album jsou v bonusech dvě z písní alba nazpívané i anglicky. Kdo se alespoň po očku poohlížel po zahraničí, dobře ví, že tam s češtinou nezaujme. Protože se kapela chce přiblížit i zahraničním posluchačům, chystá na letošní léto vydání poslední desky v angličtině. Bude se jmenovat "Angels and beasts" a bude na ní celkem jedenáct písní. Devět do angličtiny přetextovaných songů z české verze, instrumentálka "Periculum" a jako bonus starší sklaba "Of love, of war, of blood", nově v anglické verzi. Mimo změnu jazyka hudba dostala nový mix i master, takže bude znít moderněji.

K anglické verzi alba už kapela vypustila dva singly. První byl duet "Desires in mist", který zpívá Aneta Zatočilová a jako host se mužského partu ujal René "Perry" David z brněnských FLOWERWHILE. Druhý singl "Lightbringer" nazpívala Viktorie Surmová (SURMA).


Přesné datum vydání anglického alba kapela neupřesnila, nicméně se netají tím, že než vyjde album, vypustí během prázdnin do světa ještě jedno nové video.

ROSA NOCTURNA - Lightbringer
Facebook ROSA NOCTURNA

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení