Vychází vinylová reedice alba Je ti to málo od THE FIALKY

Vydáno: 16.06.2022 09:17 - Czech Blade

THE FIALKY_lpZásadní deska v novodobé historii THE FIALKY nyní vychází v reedici u PHR records jako vinyl picture disk. V roce 2016 po vydání několika EP a výběrovky se už pět let čekalo na následovníka řadové desky "Kapitán77" z roku 2011. Proces přípravy čtvrté řadové desky spustily dvě předělávky, skladba "Feeling" a především zásadní "Pod tlakem". Ty doplňují deset nově vzniklých písniček v čele s jasnými stálicemi koncertního playlistu FIALEK "Poslední Gang" nebo "Kérky od Terky". Album vyšlo na Vánoce 2017 pod názvem "Je ti to málo".

Změnou oproti původní tvorbě je přispění Radka z NEŽFALEŠ, který je na desce spoluautorem textů. Ty již nepsal sám Kečup, ale podle jeho nápadů texty společně rozvinuli a dotvořili během takzvaných „večerů červeného vína“. Druhou zásadní věcí byl původní nevídaný obal, který kreslil Ondra Suchochleb a dotvářel Robert Harvánek. Kromě parádního vyobrazení Sida a Nancy byla na přední straně obalu unikátní performance přední strany s měnícíma se Sidovýma očima.

Současné vydání za původním nezaostává a picture LP s unikátním novým zpracováním potisku B strany a plnohodnotným obalem je u tuzemských poměrů něco ne zrovna často vídané. Pro PHR rec. je to po loňské reedici prvotiny od E!E druhá deska (když nepočítáme sedmipalec Anti-Nowhere League z roku 2011), které vyšla ve zpracování picture LP.

Neméně důležitou součástí vydání původní desky je šest videoklipů z dílny Roberta Harvánka, které kromě kladných dobových recenzí zajistily desce pozornost a úspěch. Již čtyři roky vyprodaná vinyl verze alba si novou verzi plně zaslouží.

 

THE FIALKY - Kérky od Terky
Facebook THE FIALKY


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení