XIII. STOLETÍ vydalo k třicátému výročí debut Amulet v remasterované podobě rozšířený o bonusy

Vydáno: 23.06.2022 06:27 - Czech Blade

XIII. STOLETÍ_cd AmuletSkupina XIII. STOLETÍ vydala k třicátému výročí vydání svoje debutové album „Amulet“ v remasterované podobě a doplnila ho dobovými bonusy. Výroční vydání vychází na CD a LP s červeným vinylem.

„Amulet je ve všem zcela zásadní album, začátek všeho. Vznikla kapela, tvořil se zvuk kapely, začala spolupráce s vydavatelstvím Monitor. Byli jsme čtyři kluci, co se dali dohromady a dostali příležitost natočit desku. Netušili jsme, co nás čeká a jaký význam bude i po letech tato deska mít. Rád vzpomínám na celé období jejího vzniku a dodnes je to mé nejoblíbenější album,“ vzpomíná Petr Štěpán, dvorní skladatel, textař a zpěvák XIII. STOLETÍ.

Remasterovaný „Amulet“ seženeš na Sparkshopu

Výroční reedice vychází na CD rozšířená o bonusy. „V období vzniku desky Amulet vzniklo více skladeb, než kolik nakonec obsahovala. Nyní po třiceti letech přišla příležitost některé z nich natočit ve studiu. Vybral jsem písně Jerusalem a Kainovo znamení. Věřím, že budou příjemným bonusem pro fanoušky,“ doplňuje Petr Štěpán.

Pro Petra Štěpána jde v nedávné době už o druhý případ, kdy se rozhodl oprášit svou minulost. Připomeňme jeho loňský návrat s punkovými HRDINY NOVÉ FRONTY, který vyústil ve vydání alba „Když se bombardéry vracejí“. I to seženeš na Sparkshopu!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení