Nová deska NEUROTIC MACHINERY je venku

Vydáno: 18.07.2022 14:26 - Czech Blade

15. července 2022 spatřila světlo světa šestá studiovka tachovských technical deathmetalových NEUROTIC MACHINERY. Deska s názvem „A Loathsome Aberration“ vyšla pod hlavičkou Bizarre Leprous Production a patří mezi nejtvrdší počiny formace.
NEUROTIC MACHINERY_cdNEUROTIC MACHINERY se po dvou letech vrací s albem, které navazuje na hudební směřování svého předchůdce, desky „Nocturnal Misery“, což znamená, že tachovští dále pokračují ve své „neurotické vizi death metalu.“ Novinka „A Loathsome Aberration“ respektuje tradiční deathmetalové ingredience, které mísí s moderními postupy a důrazem na technický aspekt. Hlavní novinkou je fakt, že jde o první kompletně koncepční počin v historii kapely. Tematická stránka je skrz naskrz temná a skvěle koresponduje s hudební náplní. Celkově vzato je „A Loathsome Aberration“ dosud nejtvrdším a nejpřímočařejším materiálem NEUROTIC MACHINERY.

O vizuální stránku ‚A Loathsome Aberration“ se postaral přední italský umělec a malíř Paolo Girardi (HAUNTED SHORES, STORTREGN a další). Skupina dodává: „Paolo naprosto přesně vystihl naši vizi a představu o konceptu desky a vdechl přímo život naší předloze. Musíme říct, že s výsledkem jsme mimořádně spokojení.“

S novým titulem představila kapela také nové logo. To pochází z dílny mistra Christophea Szpajdela (například EMPEROR či MOONSPELL).

„A Loathsome Aberration“ vychází pod hlavičkou jednoho z nejdéle fungujících tuzemských vydavatelství, Bizarre Leprous Prod.

NEUROTIC MACHINERY - Transcendental

Facebook NEUROTIC MACHINERY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení