Rock fest v Hořicích na Šumavě hlásí změnu v programu

Vydáno: 20.07.2022 09:31 - Czech Blade

Rock fest v Hořicích na Šumavě, který se uskuteční v sobotu 23. července, se potýká se změnou na soupisce kapel. Ze zdravotních důvodů Kamila Střihavky nemohou svůj plánovaný koncert odehrát BSP. Ota Balage a Michal Pavlíček přesto do hořického amfiteátru dorazí a společně s další legendou české hudební scény Vilémem Čokem a v doprovodu BALAGE BANDU odehrají speciální set. Program festivalu zároveň doplní oblíbená kapela ČESKÉ SRDCE.

„Mrzí nás, že na poslední chvíli dochází k tak výrazné změně, ale věřím, že spojení Oty Balage, Michala Pavlíčka a Vildy Čoka bude pro fanoušky atraktivní,“ uvádí Martin Madej, starosta Hořic na Šumavě, které jsou organizátorem akce. „Vzhledem k tomu, že se tímto koncert BALAGE BANDU přesouvá do večerních hodin, kdy měli hrát BSP, museli jsme na jejich původní prostor domluvit jinou kapelu. Těšit se tak můžeme na další proslulou skupinu – ČESKÉ SRDCE.“

Dalšími vystupujícími na festivalu budou jihočeští SEVEN s fenomenálním kytaristou Honzou Běhunkem, DOCTOR P. P., ČERNÁ a KRYPTON. Upravený harmonogram akce bude následující:

15.00 – ČERNÁ,
16.45 – ČESKÉ SRDCE,
18.30 – DOCTOR P. P.,
20.15 – SEVEN,
22.00 – Ota Balage & Michal Pavlíček & Vilém Čok (plus BALAGE BAND),
0.30 – KRYPTON.

„Je nám jasné, že ne každému, kdo si pořídil vstupenku v předprodeji, bude změna v sestavě kapel vyhovovat. Z toho důvodu samozřejmě nabízíme vrácení vstupného. Tato možnost bude pouze v den koncertu na místě konání,“ upozorňuje Martin Madej.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení