MORTIFILIA vydává své loňské album na vinylu

Vydáno: 05.08.2022 07:10 - Czech Blade

MORTIFILA_LPRok po vydání ".​.​ When I Killed The God" vychází páté řadové album kapely šumavské deathmetalové kapely  MORTIFILA, ".​.​ When I Killed The God" jako velkolepé elpé.

Páté řadové a zároveň první koncepční album šumavské melodeathové kapely Mortifilia právě vychází jako červeno-oranžový swirl vinyl s masivním obalem na 405g kartonu. K dispozici je i verze na klasickém černém vinylu. Útroby masivního LP ukrývají jak anglické originály, tak české verze textů, což je jeden z příjemných detailů, kterého se dostane sběrateli fyzických nosičů.
Devítiskladbová porce kvalitně zahraného ortodoxní stylu nabídne klasicky několik tempových poloh – řemeslné výprasky přechází ve zručné bičování, svižný a vytrvalý běh je usměrňovaný maximálně pochodem, ovšem dojde i na ne zcela typickou skladbu s klávesami a sborem. Album bylo nahráno v Hellsoundu pod dohledem Jana Kapáka, jehož letité zkušenosti nahrávka zúročila v každém detailu zdobící toto velkolepé Inferno, jehož obal je rovněž striktně dobový a obsahuje mj. fotografie kapely z míst, kde už stovky let žijí jen přízraky.

Facebook MORTIFILIA


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení