Povzneste se nad svou tělesnou schránku s novým singlem RISE OF SURYA

Vydáno: 03.10.2022 06:31 - Czech Blade

Pražská prog metalová jiskra RISE OF SURYA po vydání kritiky oceňovaného debutového alba nezahálí a připomíná se první vlaštovkou z připravované druhé desky. Nový singl "Drag Me Through" vás jako psychedelikum doslova vtáhne do víru nových vjemů a emocí. Připravte se opustit svou tělesnou schránku svázanou v čase a prostoru. Přetrhněte řetězy, nechte své vědomí svobodně se unášet proudem intenzivních požitků a poznejte, kým doopravdy jste.

Námět na singl vznikl na základě silného psychedelického zážitku jednoho z členů kapely a na podobě videoklipu je to opravdu znát. Kapela chtěla prožitou zkušenost co nejvěrněji zprostředkovat i svým fanouškům. Rozhodla se proto spojit síly s Miroslavem Kaškou (kolektiv 5-MeO-TAR) a Jiřím Houškou (CineRoll.films). Výsledkem jejich společné práce je jedinečné audiovizuální dílo vytvořené pomocí speciální, dnes však téměř zapomenuté analogové techniky dynamické projekce z 60. let známé jako Liquid Light Show.

6.10.2022 se RISE OF SURYA představí v Brně v Kabinetu Múz jako jeden z finalistů soutěže hudebních talentů Spark Fresh Blood, pořádané časopisem Spark.


Rise of Surya – Drag Me Through

Facebook RISE OF SURYA


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení