Vojtaano představí nové songy v Malostranské Besedě

Vydáno: 28.01.2023 08:41 - Czech Blade

Vojta Záveský, známý pod jménem Vojtaano, má za sebou úspěšný rok. Odjel společnou jarní šňůru s COCOTTE MINUTE a Elektrïck Mann a na podzim spojil síly s FAST FOOD ORCHESTRA. Složil hudbu filmovému megatrháku „Vyšehrad: Fylm“. Na letošek chystá novou desku a spoustu koncertování. Chystané písně zazní poprvé naživo již 16.2. v Malostranské Besedě.

Letošní koncertní sezónu odstartuje v únoru v Táboře. Jako svou druhou zastávku, která bude zásadním milníkem, vybral klub Malostranské Besedy, kde vystoupí sám s kytarou. Jedná se o jeho tradiční akustické zastavení. „Můžete se těšit na všechny autorský pecky jako Budulínek, Lavina, Nikdo, Gangstafolk nebo Nestárnem, ale i na ochutnávku songů z připravovaný nový desky!“ říká písničkář a stand-up komik v jednom.

Stále ještě aktuální desku, odkazující se na zvláštní rok „2020“ vydal před dvěma lety. K té by měla na podzim přibýt další. „Opět trávim příjemnej a plodnej čas v Rooftop Studiu s Ondrou Žatkuliakem a Danem Vrbou, kde spolu makáme už na třetí studiový nahrávce v řadě,“ poodhaluje svoje plány Vojtaano. A v čem bude výjimečná? „Album bude zase hlavně o kytaře a mým současným pohledu na svět a na život. Ještě pořád stárnu a tak se čím dál víc zamejšlim a přemítám, ale naštěstí mám ještě pořád i nadhled i dost energie. Takže můžu slíbit, že to zase bude mít koule, a určitě se u něčeho fanoušci i zasmějou, jak jsou u mě zvyklí,“ dodává.

Vojtaano - Nikdo

Facebook VOJTAANO

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení