Zpěvák a muzikant Jary Tauber natočil během amerického turné nový videoklip

Vydáno: 17.05.2023 07:00 - Czech Blade

Zpěvák, kytarista a skladatel Jary Tauber nedávno opět vystoupil s Petrem Jandou v USA, kde společně odehráli koncerty pro krajany. Legenda kapely OLYMPIC pozvala Jaryho na zahraniční turné již počtvrté, tentokrát do New Yorku. Kromě mnoha zážitků si Jary Tauber ze západu přivezl také velké množství videomateriálu, které se rozhodl použít pro svůj nový videoklip k písni "Soundtrack".

„Koncert v New Jersey byl více punkový, v New York City zase kultivovanější. Každopádně oba měly úžasnou atmosféru. Hity Olympicu prostě fungují,“ popisuje Jary vystoupení.

„Byla pro mě čest, že jsem mohl zahrát na koncertech i svou vlastní tvorbu včetně nového singlu "Soundtrack" a mám radost, že lidé mě i moje písně dobře přijali. Navíc mě na pódiu doprovodila partnerka Anežka Fojtáchová, což je také příjemné zpestření oproti hraní s kapelou,“ dodává s úsměvem mladý muzikant.

Singl, na jehož textu se s Jarym Tauberem podílel také Jaroslav Nykl, vznikl ve studiu Rooftop pod taktovkou předního českého hudebního producenta Ondřeje Žatkuliaka.

Jary Tauber - Soundtrack
Facebook Jary Tauber


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení