STELLVRIS dráždí temného škorpiona

Vydáno: 29.05.2023 06:52 - Czech Blade

V pátek 26.5.2023 vydala pražská formace STELLVRIS třetí singl z připravovaného alba s názvem „Scorpio“, kterým navazuje na nové směřování kapely ve spolupráci s americkým producentem Jonathanem Dolesem z KonKrete Studios LA (Cane Hill, For the Fallen Dreams a další). Kapela zabrouzdala do alternativnějších vod a oproti předchozím dvěma singlům přitvrdila.

"Scorpio" nabízí pohled do duše osoby, jenž je v životním konfliktu mezi svou světlou a temnou stránkou. Temnota je něco, co tu osobu charakterizuje. Ovlivňuje to, jakým způsobem se formuje její pohled na svět. Zároveň je mocným hnacím motorem při cestě k cíli. Svou světlou stránku osobnosti nalézá právě skrze temnotu. Dokáže vést, ale často je sama v sobě ztracená. Mystičnost a vášeň je něco, co v sobě osoby zrozené ve znamení Štíra mají. Chtějí vše, nebo nic, vysvětluje kapela.

V loňském roce STELLVRIS nasadili vysoké koncertní tempo a představili širokému publiku napříč předními českými festivaly i zahraničními koncerty debutové EP „Upside Down“. V letošním roce chystají debutové album, které se ponese v duchu moderního metalu a obrovského zvuku z pera Jonathana Dolese.

STELLVRIS - Scorpio
Facebook STELLVRIS


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení