Olaf Olafsonn and the Big Bad Trip vydávají klip k singlu Full Divinity

Vydáno: 04.07.2024 09:00 - Jan Moravec

Po dvou a půl letech od vydání akustické desky "Selenopolis" se pražské maskované kvinteto hlásí o slovo jak s novou sestavou a návratem k elektrickému zvuku, tak s novým materiálem. Než se oboje představí na podzim na nové desce "Soul Retrieval", vydávají Olaf Olafsonn and the Big Bad Trip singl "Full Divinity" opatřený klipem.

Videoklip k "Full Divinity" opět vznikal v DIY prostředí samotné kapely a komunity, která se kolem ní tvoří. Příběh volně navazuje na videoklipy ke dvěma písním z předchozí desky "Selenopolis" – „Woodland Shrines“ a „Swamp Rite“.

“Klip pokračuje ve sledování našeho protagonisty z předchozích klipů, který se z bahenního rituálu zubožený vrací domů a nenapadne ho nic lepšího, než že si pustí desku Olaf Olafsonn and the Big Bad Trip. To mu ovšem místo vytouženého odpočinku přinese trýznivé halucinace, se kterými se nakonec snaží vypořádat ponořením do liquid light show - bohužel pro něj, není úniku.” popisuje děj klipu režisér a zároveň baskytarista kapely Laco Hlava. Zároveň zdůrazňuje skvělou spolupráci s kameramanem Karlem Kolaříkem, se kterým se při tvorbě klipu OOBBT setkávají již podruhé.

Kromě Laca Hlavy v roli režiséra a Karla Kolaříka za kamerou i na postprodukční židli se na tvorbě videoklipu podílel ještě Adam Vodička jako asistent kamery a Olaf Olafsonn a další členové kapely v rozmanitých produkčních rolích. Před kamerou se pak v hlavní roli již potřetí představil Antonín Srp ze spřátelených Weird Visuals a pětice maskovaných děvčat: Allciele, Jana Skipalová, Dolly, Kačaba a Zuzka.

Olaf Olafsonn and the Big Bad Trip - Full Divinity

Facebook Olaf OLAFSONN AND THE BIG BAD TRIP

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení