THE FIALKY si zařvali Punks Not dead!

Vydáno: 05.09.2024 07:30 - Czech Blade

THE FIALKY_epNa neobvyklém formátu flexi singlu vydává PHR Records první ukázku z připravované nové desky THE FIALKY. Ta je avizována na únor, kdy kapela oslaví dvacet pět let existence. Aktuální novinka vychází jednoduše pod názvem "Punks Not Dead" a obsahuje skladby "Snad není konec" a "Řvem dál". Grafická úprava EP i druhá bonusová skladba odkazují na legendární stejnojmenný debut britských klasiků THE EXPLOITED. Flexi vychází ve čtyřech barevných provedeních, jako číslované limity. Na streamovacích službách budou písničky ke slyšení od 8. září a kapela slibuje i klip.

„K songu Snad není konec nás inspirovali, v uvozovkách, loučící se názvy posledních desek kamarádů a našich oblíbených kapel SPS a E!E. Člověk si tím taky uvědomil že nemládne, ale vůbec jim to nevěřím, protože nás stejně nakonec přežijou. A vlastně to samý nyní udělala i Znouze pojmenováním desky The end… ?. Ta ale vyšla, až po nahrání naší písničky, tak jsme jí tam nestihli zmínit. Kromě toho je to i celé vzpomínka na Petra Hoška, který je součástí obalu a bonusový písničky a zároveň byl velkým fanouškem the Exploited,“  okomentoval novinku leader FIALEK Jan Kečup Dvornák.

V říjnu a listopadu vyrážejí THE FIALKY po boku SPS na koncerty do klubů, vrcholem bude dvojkoncert v pražském Rock Café. Turné je nazvané God Save the Punk a Bůh ví, že příznivci žánru si přijdou na své. FIALKY také vyhlásili, že na jaře odehrají v ČR jen jediný výroční koncert.
SPS + THE FIALKY
4.10. Jihlava/ D Klub
5.10. Pardubice/ Žlutý Pes
10.10. Praha/ Rock Café
11.10. Praha/ Rock Café
18.10. Plzeň/ Bílej Medvěd
19.10. Písek/ Divadlo Pod Čarou
25.10. Brno/ První patro
8.11. České Budějovice/ MC Fabrika
9.11. Ostrava/ Barrák

Facebook THE FIALKY


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení