Vydání a křest debutu HENTAI COPORPRATION se blíží. První vlaštovku představuje videoklip s bobry, jelenem, pindíky a Jägermeisterem.

Vydáno: 05.02.2014 00:00 - Jirka Štraub

HENTAI CORPORATION vzbudili se svým kontroverzním videoklipem ke skladbě „Equilibristic brides“ velký poprask. V něm se mimo jiné vyskytuje parta nahých mužů s bobřími maskami na hlavách, jeden neoděný herec v jelení masce, Jägermeister, Durexova (baskytaristova) střeva aj. Cenzurovaná verze videa na YouTube sklidila za deset hodin přes úctyhodných 20 000 shlédnutí, avšak server nechal klip odstranit z důvodů sexuálního obsahu a násilí. K celé záležitosti se vyjádřil klávesista František Koucký: „…Každýmu, kdo má IQ vyšší než zebu, musí bejt jasný, že po internetu koluje nespočet videí, který jsou násilnější, sexuálně explicitnější a především ještě daleko nevkusnější. Jsem rozlícen.“

Pokud jste klip v režii Jarka Plouhara ještě neviděli, nezoufejte. Kapela dala jak cenzurovanou, tak necenzurovanou verzi videa na vimeo.com. „Equilibristic brides“ navíc představuje i první vlaštovku z připravovaného očekávaného debutu, který zatím nemá jméno a který se HENTAI CORPORATION chystají pokřtít 23. prosince v pražském paláci Akropolis. Ke vzniku desky mohou přispět také samotní fanoušci na crowdfundingových stránkách hithit.com. Za peníze jsou pak k dostání bobří masky, ochlupení členů kapely, smradlavé hovno a jiné hodnotné artefakty.

Jirka Štraub


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení