Za týden začíná podzimní turné ABSOLUT DEAFERS s ARAKAIN a DYMYTRY

Vydáno: 10.10.2014 00:00 - Jirka Štraub

Ostravští ABSOLUT DEAFERS za týden vyrážejí na další turné s ARAKAIN a DYMYTRY. Na šňůře představí i novinky. Tou hlavní jsou nové skladby, jež se objeví na chystaném albu vzniklém za pomocí Jaroslava Bartoně (CITRON) a Aleše Bajgera (ex-PROGRES 2, ex-VIGOR). „Na minulé desce jsme se spolu hodně naučili tvořit a pracovat takže to jde daleko rychleji. Navíc jsme si nastavili laťku, kterou bychom rádi překročili a předali lidem víc pozitivní energie,“ dodává k albu zpěvák Honza Jašek.

Další je nový bubeník Vašek Maďa, jenž s kapelou funguje od června, jenž se s ní představil i na letošním Metalfestu a jenž nahradil dnes už bývalého bubeníka Martina Zemana.

K samotnému turné se vyjadřuje kytarista Radek Sněhota:„Na turné se moc těšíme. To, že jsou kluci z Arakainu fajn, jsme věděli už dávno, ale že nám budou tolik chybět, jsme nevěděli. Rok jsme se neviděli, jenom se míjeli na festivalech… Prostě už aby to bylo. Vymysleli jsme pár věcí, které by mohly fanoušky pobavit. Víc ale neprozradíme. Přijďte se podívat!“

2358


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení