MYDY RABYCAD jsou zábavní a originální

Vydáno: 26.11.2015 18:50 - Michal Křížek

MYDY RABYCAD je na naší scéně doslova zjevením. S electro swingem v české podobě se ostatně moc (nebo asi vůbec) nesetkáte. O to větší překvapení je, když se to kapele daří s takovou autenticitou.
MYDY RABYCAD - Glamtronic










MYDY RABYCAD

Glamtronic

Indies Scope - 39:57

electro swing  Praha

Originalita je pro MYDY RABYCAD bezpochyby zbraní číslo 1. Aktuální album, které dostalo název „Glamtronic“, to dokazuje svojí neuvěřitelnou svěžestí i pozitivní energií, která bude schopna rozpohybovat i větší kluby. Jazzový (nebo chcete-li swingový) feeling v kombinaci s elektronikou skvěle funguje hned od první skladby „Dont Play This Song“ a kouzlo si díky své chytlavosti a instrumentální šikovnosti drží až do úplného konce. Obrovskou kvalitu přináší také zpěvačka Žofie, která je výrazná jak svým vzhledem, tak i svou barvou hlasu, který nepostrádá živelnost ani přizpůsobivost. Příkladem budiž typická swingová záležitost „Darling“ či gradující píseň „Ready to Stay“, kde se představuje jako velmi vnímavá a emocionální pěvkyně. Stejně osobitě působí i zbytek kapely. Ten je vybaven nejen početnou sbírkou hudebních nápadů, ale i špetkou humoru a schopností překvapit. A i když je „Glamtronic“ zaměřena hlavně tanečně (a elektronicky), umí nabídnout i umělecky působící momenty.

"Good Times"

MYDY RABYCAD má talentu skutečně na rozdávání. Vezmeme-li navíc v potaz nízký průměrný věk členů a i to, že se jedná teprve o druhý plnohodnotný počin, můžeme se do budoucna opravdu na co těšit. Bez nadsázky totiž máme co dočinění s kapelou, která má nasměrováno daleko za naše hranice.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení