NOISEBLEED - Asymbiosis

Vydáno: 26.06.2018 17:18 - Zdeněk Pospíšil

vlastní náklad, melodeath/metalcore/djent
Pražské extrémní těleso NOISEBLEED působí pospolu osmým rokem, ale za vážně prožitou minulost označuje pětice vyznavačů tvrdší muziky poslední dva roky. Během stejné doby skladatelská aktivita narostla do robustních rozměrů a výsledkem je debutové album "Asymbiosis", které si kapela vydává samonákladem.

Materiál na desce tvoří především metalcorové tendence, které nezapřou skladby "Singularity" nebo "Awake", jindy se muzikanti prohnou v progdeathových obloucích "Into the Void", či dnes frčícím melodeathu "Oblivion" nebo "Watch It Burn", která navíc nabídne čistý zpěv jinak growlující zpěvačky Evy Novotné a kytarové vyhrávky.

V osmičce písní, ale nechybí ani djentová "Disinfect the Wound" se silně vytaženou basou, nebo epická "Prey", kde se kromě extrémních poloh objeví i jemné prog rockové momenty nebo nečekaný mužský zpěv.

Nahrávání a veškerou produkci si NOISEBLEED zajišťovali sami pod vedením baskytaristy Tomáše Žáka. Grafickou stránku věci dodalo renomované studio Daniely "Dahlien" Neumanové, jinak také zpěvačky kapely DILIGENCE.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení