Melodický hard rock KARAKELA s novým albem

Vydáno: 19.11.2018 12:57 - Czech Blade

KARAKELA je hardrockový projekt multiinstrumentalisty Tomáše Pícla. Album s eponymním názvem „Karakela“, které vychází 1. prosince 2018, se nese v duchu pompézního melodického hardrocku 80. let a najdete na něm 10 písní.
KarakelaKARAKELA je studiový projekt multiinstrumentalisty Tomáše Pícla (Sifon, Greymon), jehož debutové album vychází 1.12.2018. „Když jsem dělal texty pro sólové artrockové album Míly Orcígra, řekl jsem si, že nazrál čas na to, abych i já natočil desku po svém a bez kompromisům,“ říká Tomáš, který je autorem veškeré hudby i textů. I když jde v podstatě o sólovou desku, přizval k jejímu natočení další muzikanty.

„Sám jsem nahrál klávesy, kytaru a basu, na kterou jsem se musel znovu naučit, ale kvůli kytarovým sólům jsem oslovil mistra Carlose Sancheze. Zpěváka Miloše Novotného jsem si vyhlédl dokonce v televizi. Bicí obstaral Rick Mark a nesmí chybět ani moje už dvorní zpěvačka Lucie Čmolíková, která se postarala o sbory.“  Dílo obsahuje 10 písní nesoucích se v duchu melodického pompézního hardrocku 80. let.

Nad jeho natočením bděl producent Jaroslav Brouzda ze studia Gallery sound, který má bohaté zkušenosti i se zahraničními produkcemi. Album nevyjde na CD, ale na USB disku, kde bude k dispozici v klasických i moderních formátech.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení