Energická rocková kapela DCRADIO vydává videoklip na podporu dětí z rozdělených rodin

Vydáno: 15.12.2019 00:00 - Czech Blade

Na jaře roku 2020 vyjde kapele připravované album „Ve vlastních rukách“, které chystá podpořit singlem „Tak to prostě je“.
Klip je věnován Nadaci Terezy Maxové a dětem pod jejím patronátem. Deset procent z prodeje každého nového nosiče bude věnováno právě nadaci. Klipová novinka spatří světlo světa 19. 12. 2019 na Youtube kanálu kapely.

„Každý z členů kapely pochází z rozdělené rodiny a vadí nám, že málokteré dítě může dneska říct, že bydlí s mámou a tátou nebo, že jsou rodiče spolu,“​ uvádí frontman Zoidy. Kapela by ráda tímto počinem na situaci upozornila, minimálně v té rovině, aby se společnost zamyslela, že každou rodinnou při dítě vnímá a není mu lhostejná.

Zoidyho myšlenky doplňuje bubeník Pája: „Děj videoklipu pojednává o příchodu školáka domů, kde spatří naříkající matku, která právě přišla manželovi na nevěru. Otec sedí vedle v pracovně a vesele hovoří s milenkou nad rozvodovými papíry. Dítě si pak zasněně představuje, jak jsou stále všichni šťastni, což platí do doby, než otevře oči.“

Hudebníci z DCRADIO jsou zkušení matadoři tuzemské scény již řadu let. Samotná kapela existuje od roku 2014 a fanoušci si mohli jejich živelnou pódiovou show užít na akcích jako ČeskéHrady.cz, RockforPeople, Sázavafest, či Labefest. Už od jejich vzniku v sestavě naleznete hráče z kapel jako ČACHOBILLY, DOORFACE, JZD či WWS. „Takže si zapište do diářů datum online premiéry 19. prosince a nezapomeňte si jej pustit. Podporujeme dobrou věc a budeme rádi za každou zpětnou vazbu,“​ dodává Zoidy


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení