HOT METAL PARTY proběhne v Jaroměři 20.6.2020

Vydáno: 17.06.2020 14:52 - Czech Blade

Po více jak čtyřech měsících se vrací metalová muzika zpět do Nároďáku Jaroměř, a to v sobotu 20.6.2020 akcí HOT METAL PARTY.

Jako headliner vystoupí heavy metalová legenda TITANIC. Můžete se těšit jak na skladby z nového  alba "Soumrak Titánů", ale i na známé pecky jako „ Figurina, Metalovej svátek, Ábel, Hnusná smůla“. Těmto metalovým titánům budou sekundovat energičtí METANOL a power melodici REBEL.

TITANIC připluje pod soumrakem titánů

TITANIC byl založen na přelomu let 1984 a 1985. Vydání prvního alba otevřelo cestu kapele i do zahraničí, např. v Bulharsku se seznámili s kytaristou Georgim Enčevem ze skupiny IMPULS, který pak se stal stálým členem TITANICU. Skupina TITANIC svoji činnost ukončila v roce 2002, obnovena byla roku 2009. Členem kapely je od srpna 2011 i bubeník Martin Škaroupka (CRADLE OF FILTH, INNER FEAR, LUNATIC GODS, ex-MASTERPLAN atd..). Začátkem roku 2019 nastoupil na post kytaristy Marek "Ashok" Šmerda (CRADLE OF FILTH, ex-ROOT atd..) místo Georgiho Enčeva.

TITANIC_band

METANOL – sebevědomí jim neschází, a to je dobře

Téhle party z Hradce Králové se neptejte, co hraje za styl - jasně, že metal! A další škatulkování? To u nich také holt nejde. Mají svůj styl. Hrají hudbu, která je prostě baví. Vše si skládají sami - hudbu, aranže, texty. Texty samozřejmě pouze a výhradně v mateřském jazyce - proč? Ne proto, že by neuměli anglicky - ale proto, že jsou ČEŠI a jsou na to hrdí! Chtějí, aby jejich texty dávaly smysl a pochopení a aby si je jejich fanoušci mohli s nimi zazpívat!

REBEL – síla a melodie z Golčova Jeníkova

Čtyřčlenná formace hrající melodický metal s prvky power metalu a metal coru. Za svou čtyřletou historii Rebel odehrál několik desítek koncertů na klubových akcích a festivalech po České Republice. Na svém kontě má kapela demo „Dračí jezdec“ (2016), EP „Krvavá růže“ (2017) a singl „Znamení draka“ (2018). V nejbližších měsících se od Rebela můžete těšit na několik zbrusu nových skladeb, které budou tvořit další EP s velmi zajímavým konceptem.

Vstupenky ve výhodném předprodeji koupíte zde:

Facebook Nároďák Jaroměř

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení