RockOpera Praha musí kvůli opatřením přesunout i Oidipa Tyrana

Vydáno: 15.10.2020 06:19 - Czech Blade

Kvůli novým vládním opatřením proti šíření koronaviru musí RockOpera Praha přesunout další představení, a sice "Oidipa Tyrana", který se měl hrát v neděli 25. října. „Po Anně Karenině jde o další operu, kterou bohužel musíme odložit na později. Náhradní datum návštěvníkům sdělíme hned, jak to bude možné. Nařízení se sice neustále mění, ale i přesto jsme pořád odhodláni dotáhnout podzimní sezónu až do konce. Těšíme se, až druhá vlna pomine a budeme vás zase moct přivítat v divadle,“ říká výkonná ředitelka, libretistka a zpěvačka Pavla Forest.
Stejně jako v případě "Anny Kareniny" zůstávají na nový termín v platnosti veškeré již zakoupené vstupenky a poskytnuté slevy. Požadavky na vstupenky a dotazy na program lze v době nouzového stavu směřovat na e-mail pokladna@rockopera.cz, nebo na telefonní číslo 730 515 055, kam se lidé dovolají každý všední den mezi čtrnáctou a osmnáctou hodinou.

Stále ovšem lze nakupovat dárkové poukazy, které se každoročně stávají u návštěvníků RockOpery Praha oblíbeným dárkem pod vánoční stromeček.

Facebook RockOpera
Foto: Martin Paldus


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení