Steve Misik & Co. spolupracuje s Derekem Sherinianem

Vydáno: 26.04.2021 15:09 - Jan Moravec

Steve Misik_epSteve Misik & Co. představili nový singl „Stuck In The Truck“. Ten se hned ve třech verzích stane součástí chystaného stejnojmenného EP. Ke spolupráci kapela získala Dereka Sheriniana (SONS OF APOLLO, ex- DREAM THEATER).

„Keď sme dokončili nahrávky nového singla. Derek Sherinian mi napísal cez Twitter a navrhol spoluprácu, ktorá ma veľmi potešila, veľmi som sa potešil možnosti spolupracovať s ním na tejto piesni, obohatila ju a dala jej nový rozmer. Pre nezávislého umelca je veľkou cťou nahrať pieseň s umelcom takého kalibru, ako je Derek Sherinian. Navrhol mi, že ak sa mu bude páčiť niektorá z mojich nových skladieb, nahrá do nej klávesové party. Okamžite som mu poslal novú pieseň, ktorú sme práve dokončili s kapelou. A tak vznikla verzia piesne „Stuck in the Truck“ so špeciálnym hosťom,“ odhaluje Steve.

Píseň je o pohybu, pocitech na cestách, emocích ze změny života a je věnována řidičům nákladních vozidel, kteří v této složité pandemické době dováží všechno, co potřebujeme a často riskují svoje životy.  Byla nahraná ve čtyřech zemích, protože každý člen skupiny v z důvodu výskytu koronaviru v jiném státě – bubeník nahrál své party na Slovensku, basista ve Švýcarsku, zpěvák a kytarista na Kanárských ostrovech a Derek Sherinian ve Spojených státech.

Skladbu si je již možné poslechnout na Spotify, Apple Music i dalších streamovacích platformách.    

Stuck in the Truck with Special Guest (feat. Derek Sherinian)
Facebook Steve Misik & Co.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení