RockOpera Praha slaví návrat na jeviště. Přichystala speciální program na celou sobotu

Vydáno: 17.06.2021 14:10 - Jan Moravec

RockOpera Praha chce oslavit návrat k živým vystoupením. V neděli 13. června zahrála poprvé od loňského října rockovou operu před živým publikem. Jednalo se o "Annu Kareninu", k níž se ten den křtilo i nové dvojalbum. Jeho kmotrem se stal Václav Marhoul, režisér snímků jako Nabarvené ptáče, Tobruk nebo Mazaný Filip.

Ačkoliv je další představení naplánované už na čtvrtek 17. června (Trója), divadlo se rozhodlo fanoušky ve svých prostorách přivítat znovu už krátce po něm, a to v rámci akce Máme otevřeno. Ta se odehraje v sobotu 19. června a RockOpera Praha v souvislosti s ní láká především na program spjatý s její Rockovou akademií.

Celá akce začne už v devět hodin ráno, kdy zájemci budou moct zdarma absolvovat jakýkoliv z kurzů Rockové akademie, mezi nimiž se nacházejí Zpěv, Fyzické herectví, Jevištní mluva, Šálová akrobacie a Jevištní souboj.

V šestnáct hodin pak přijde čas na komentované prohlídky zákulisí divadla a v devatenáct hodin na vystoupení členů Rockové akademie. Vzhledem k tomu, že kurzy i prohlídky jsou limitovány počtem účastníků, mohou se zájemci registrovat prostřednictvím e-mailu info@rockopera.cz a jako heslo do předmětu uvést: Máme otevřeno.

Vstupenky na klasická představení pak mohou diváci kupovat zde.

Dvojalbum "Anna Karenina" si mohou fanoušci objednat zde.

RockOpera_máme otevřeno_plakát
Facebook RockOpera


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení