MOORAH podepsali celosvětovou smlouvu s Art Gates Records

Vydáno: 26.11.2021 06:50 - Czech Blade

MOORAH_cdPražskou post-blackmetalovou kapelu MOORAH založil na konci roku 2019 jako one-man projekt současný frontman Count Hroozah. V hudbě MOORAH jsou slyšet prvky používané klasickými českými a norskými blackmetalovými kapelami, stejně jako další post-metalové, post-punkové a blackgazeové postupy, vytvářející tíživou atmosféru a tektonický zvuk. K MOORAH se připojil Ferenc Fečo, původní bubeník kultovních MASTER'S HAMMER, který se po dlouhé době vrací do vod extrémní muziky.

K tomuto spojení Ferenc vysvětluje: "Když jsem poprvé slyšel demo MOORAH, byl to okamžitý zásah do srdce. Není to jen hudba, je to názor... žádná póza. Byl to okamžik, na který jsem čekal třicet let". Count Hroozah dodává: "Jsem nesmírně rád, že je Ferenc s námi. Teď jsme kompletní, mise začíná. Nezískali jsme pouze jednoho z prvních blackmetalových bubeníků vůbec, s jehož hrou získala hudba MOORAH mohutný drive. Ferenc je skutečný bratr, se kterým můžu debatovat o Goetheovi, věcech na druhém břehu, řádu a chaosu..., opravdový originál."

Debutové album "Marnost nad marnost" vyjde 10.12. u Art Gates Records, MOORAH na album upozorňují již čtvrtým vydaným singlem "Vstávej".

Moorah - Vstávej

Facebook MOORAH

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení