Lena Yellow září na chystané desce pozitivní energií

Vydáno: 19.09.2014 00:00 - Jirka Štraub

Zpěvačka Lena Yellow (YELLOW SISTERS, MATŘESKÁ.COM) vydá na podzim nové album, které ponese název "Positivity". Láká na něj i novým klipem k písni "Fever". "Positivity" byla nahrána a zmixována v Biotech studiu Ecsonem Waldesem. Objeví se na ní i řada hostů jak z tuzemska (Klára Modrá, Radim Knapp, Pavel Dvořák), tak z USA a Austrálie (Yannick Tevi, Annamária Cecília Almeida, Christopher Madea, Irma Seleman, Claudia Atkinson). 

Na dofinancování celého projektu se mohou podílet příznivci a nově oslovení fanoušci prostřednictvím portálu HitHit, kde si mají zároveň možnost vybrat z pestré škály odměn: https://www.hithit.com/cs/project/700/lena-yellow-positivity.

Dokončovaná deska "Positivity" obsahuje autorské skladby Leny Yellow a kapelníka Tomáše Sýkory (NEDABA, WRGHA POWU ORCHESTRA) a dále pak dvě originálně zpracované písně od skupiny INCOGNITO a písničkářky Carole King. 

Singly "Fever" a "Night For U" je ke stažení na oficiálních stránkách www.lenayellow.com a na Soundcloud: https://soundcloud.com/lena-yellow.







DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení