FATE MAGAZINE jsou ve stavu Beztíže

Vydáno: 03.11.2022 13:39 - Jan Moravec

Kapela FATE MAGAZINE představuje nový singl "Waste your time". Skladba zároveň na trh uvádí novinkové album "Beztíže", které vyšlo 28.10. Přesně po čtrnácti letech album přináší čtrnáct nových autorských písní nabitých pozitivní energií, díky které se kapela FATE MAGAZINE dokázala vrátit na hudební scénu.

"Waste your time" je o vztahu dvou lidí, kde by jeden z partnerů rád ovládnul toho druhého. „Naše srdce nám vždy napoví, jestli naše životní cesty a vztahy jsou pro nás to pravé. Stačí mu jen naslouchat a najít sílu k rozhodnutí.. Song je energická tempovka, která posluchače rozhodně nenechá stát na místě," říká frontman kapely David Adámek.

"Waste your time" má i svoji českou verzi, která nese název Beztíže.

"Stejně tomu bylo i u singlu "Runaway". Na nové desce kombinujeme čestinu s angličtinou, baví nás to a pro naše fanoušky to není nic nového. Za mě osobně je díky tomu deska hodně barevná, osobitá, některé texty jsem měl prostě potřebu nazpívat česky a tím i určitou osobní zpověď přiblížit více našim skalním fans," dodává David.

Rok 2023 bude pro FATE MAGAZINE návratovým rokem na koncertní pódia, na což se velmi těší a momentálně veškerý svůj volný čas tráví ve zkušebně.
FATE MAGAZINE - Waste Your Time
Facebook FATE MAGAZINE


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení