INEKAFE vzpomíná na osmdesátá léta

Vydáno: 22.11.2022 07:06 - Jan Moravec

INEKAFE_cdSkupina INEKAFE pod značkou "Made In Czechoslovakia" intenzivně zavzpomínala na osmdesátá léta, na dobu v kdy v tuzemském éteru frčeli třeba Standa Hložek s Petrem Kotvaldem, Palo Hammel, PeterNAGY, či ELÁN. Deset písní (pět českých,pět slovenských) upravila do své typické pop-punkové podoby a zvěčnila je na CD, vinylová verze bude následovat.

„Chceli sme si splniť náš veľký sen, nahrať známe pesničky, ktoré sme počúvali, keď sme boli malí a navštevovali sme základnú školu v období ČSSR. Vtedy sme počúvali kopec piesní z jedného rádia, lebo doba bola úplne iná ako dnes, nebolo toľko rádií, Spotify a iné digitálne možnosti počúvania hudby. Aj my sme mali svoje obľúbené piesne a zároveň sme snívali, že aj my budeme slávna kapela. A teraz, po toľkých rokoch, sme sa rozhodli tieto naše obľúbené skladby z detstva, keď už sme teda tá slávna kapela, nahrať po svojom,“ objasňuje frontman skupiny Vratko Rohoň.

Album "Made In Czechoslovakia" prodává INEKAFE první tři měsíce pouze na svém webu. Od 10. 2. 2023 bude nosič k dostání v obchodech.

INEKAFE - Chráň svoje bláznovstvá

Facebook INEKAFE


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení