Na počátku byl… chmel, světlý speciál INSANIA Pale Ale

Vydáno: 02.12.2022 06:47 - Czech Blade

INSANIA_pivoBrněnští kazatelé INSANIA na domácí scéně nejsou jen specifickým úkazem, ale též vášniví milovníci chmelového moku. A tak slovo dalo slovo, promazal se spam a INSANIA Pale Ale je ve spolupráci s pivovarem Duck&Dog na světě. Jako dárek pod stromek nabízí také podepsanou kartu!

Lidé z pivovaru Duck&Dog nejsou jen báječní lidé, co v naší pivní republice vaří jedny z nejlepších svrchně kvašených piv, ale zároveň jsou velkými fanoušky brněnského kvartetu INSANIA. A jelikož se blíží konec roku a s ním i Vánoce, nadělili jim velmi speciální, tekutý dárek, který dostal jméno INSANIA PALE ALE!

Tento světlý speciál uvařený dle čáRRRového kódu 15414 výhradně pro brněnské INSANIA se vyznačuje zlatožlutou barvou, plným tělem a příjemnou hořkostí s 5,5 % alkoholu a jeho dominantní tóny borovice střídají vůně tropického ovoce, manga a nasládlého pomeranče.

 Zatím je k dostání v láhvích a soudcích přímo v pivovaru Duck&Dog v Rajhradě, ale už teď si distribučními kanály začíná hledat cestu k vám všem. A pokud ho chcete přitáhnout co nejblíž, dejte brněnské hydře tip do komentářů na jejich FB stránce nebo do mailu na vaši oblíbenou pivotéku či hospodu (co nejpřesněji, ideálně s odkazem) a oni se pokusí tím vaším směrem pivo poslat.

Na počátku byl chmel, na konci je INSANIA. Obskurní trans-anarchické kvarteto herezi a pravdu, co nechcete slyšet, šíří už po tři desetiletí, a tak si na jejich počest připijme tímto nápojem schváleným nejvyšší církevní autoritou. Ave INSANIA PALE ALE!

INSANIA má krom piva i jednu další novinku a tou je dárek v podobě podepsané A5 karty. Kartu získá každý, který si objedná ze Sparkshopu cokoli od INSANIE. Se slevovým kódem INSANIA5 pak ušetří 5 procent ze všech insaniovských produktů. Jak praví velký Joe, to se vyplatí vy holomci!

INSANIA_karty 

Facebook INSANIA


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení